ETUSIVU

HENKILÖTIEDOT

RUNO-OHJELMAT
JA MONOLOGIT


OHJAUSTYÖT JA
NÄYTELMÄKÄSI-
KIRJOITUKSET

JULKAISUT

BIBLIODRAAMA

AAMU- JA ILTA-
HARTAUKSIA JA
SAARNOJA

MEDIA

AJANKOHTAISTA


ESITTELYTEKSTI 1

Aino-Kaarina Mäkisalo on pappi, lausuntataiteilija ja vapaa kirjoittaja. Hän on esiintynyt lausujana monipuolisilla ohjelmilla eri puolella Suomea 70-luvun lopulta saakka. Hän on julkaissut ”Puiden Hengitys” runo-cd:n Anna-Maija Raittilan runoista( Nova RecordsOy, 2015. Hän on myös julkaissut romaanin Keltainen kevät (Kirjapaja 1998) kirjoittanut runoja ja toimittanut runo- ja rukouskirjoja. Viimeksi ”Taivas auki” – suomalaisten naisten rukouksia. ( Kirjapaja 2014)
Aino-Kaarina Mäkisalo on myös kansainvälisesti tunnettu bibliodraaman ohjaaja, kouluttaja ja kehittäjä. Hän jatkaa taiteellista työtään Helsingissä ja puolet vuodesta Runoluolasta Jaalan Paljakan kylästä käsin.

ESITTELYTEKSTI 2

Olen ”runotyttö”, joka on kanavoinut ilmaisun tarpeensa ja luovuutensa sekä esittävään taiteeseen – lausuntaan, teatteriin ja draamaan – että kirjoittamiseen.Koulutukseltani olen teologian maisteri. Olen ajattelija ja pohtija, joka yhdistää teologiaa ja draamaa bibliodraamaohjaajana ja kouluttajana.
Olen matkannut syntymäkaupungistani Joensuusta Pohjanmaan, Keski-Suomen, Hämeen ja jälleen Pohjois-Karjalan kautta Helsinkiin, jossa olen asunut yli 40 vuotta. Suomen kielen murteet, Karjalan metsät ja vaaramaisemat ovat olleet luovuuteni vahva lähde. Nyt asun puoli vuotta maalla ja katselen Runoluolasta Nurmaan järven vaihtuvaa aaltoilua Paljakan kylässä Jaalassa.

KUVAT

Klikkaa kuvaa ja kuva suurenee kuvan alalaidasta voit ladata alkuperäisen jpg-tiedoton.

Jos video ei näy lataa Flash player TÄSTÄkuva2p kuva4 kuva4